Til forsiden
Dansk Version Svensk Version Norsk Version Svensk Version Sitemap
size="14" type="text" />

SØK

Last ned brosjyrer
Finn din Pagunette forhandler

Om os

PAGUNETTE Gruppen har i løpet av de siste år gjennomgått spennende forandringer. Vi har hatt den store glede av å tilføye to velkjente norske firmaer, Moflin og O:S.Design i vårt koncern og har dermed utvidet vårt varesortiment betydelig. PAGUNETTE Gruppen er med denne utvidelse i stand til å etterkomme de fleste behov for tekstil, både til hjeminnredning så vel som til større prosjekter innenfor kontor - hotel og helsesektoren

Under seg favner PAGUNETTE Gruppen fire forskjellige brands/varemerker, med hver sin identitet.
Disse fire brands vil supplere hverandre og sikre at de tilsammen etterkommer langt de fleste behov innenfor metevarer og ferdige lengder.
Gå på opdagelse i Pagunette Gruppens 
produkter eller søk inspirasjon på trendsiderne

PAGUNETTE GRUPPENS BRANDS
Pagunette 
Moderne scandinavisk stil med enkle stilrene designs. Minimalisme, dekorative trykte designs, innovative farger og klassiske basistekstiler. 

Moflin 
MOFLIN-kolleksjonen er kjennetegnet av nordisk tradisjon, klassiske og autentiske design og kvaliteter.Stort utvalg i lekre linkvaliteter  Ferdighøyder , kjøkken - og juleprogrammer.
 
DIVA HOME

DIVA HOME by helle vendal er luksuskolleksjonene med de utsøkte, eksklusive og delikate tekstiler til den ultimatie boliginnredning.

Drapilux 
Europas ledende produsent af brandhemmende trevira CS -tekstiler med intelligente egenskaper. Se www.drapilux.com

CMS med søgemaskineoptimering og ehandel
Pagunette A/S   ▪   Tevlingveien 15   ▪   NO-1081 Oslo   ▪   tlf +47 22 09 31 50   ▪   fax +47 22 09 31 51   ▪   norge@pagunette.dk